Neem contact op
HOBART BELGIUM
Industriestraat 6
1910 Kampenhout
+32 16 606040
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Geïntegreerd management systeem

Het efficient gebruik van grondstoffen voor productie van onze producten heeft altijd prioriteit gehad bij HOBART. Mogelijke optimalisatie in het gebruik van water, energie en wasmiddelen staat centraal in de meest belangrijke eigenschappen van onze machines en is een essentiële factor voor onze klanten.

 

 

Een Integrated Management System (IMS) werd in 2013 geïntroduceerd om meer aandacht te kunnen geven aan de bescherming van het milieu. Het is gebaseerd op de structuur van het ISO 9001 Quality Management System, die bestaat sinds 1996 en het omvat de twee certificaten ISO 14001 (environment management) en ISO 50001 (energy management).

Met specifieke analyses en het monitoren van milieu en energie relevante variabelen kunnen we de jaarlijks herziene (versterkte) duurzaamheidsdoelen behalen. Het inzicht resulteert in beïnvloeding van het continue verbeteringsproces. TÜV certificaten, reguliere interne audit reports en de jaarlijkse auditing van onze systemen vormen de basis voor de herziening van de opgestelde doelen en eisen.

Klink op de links om toegang te krijgen tot de corresponderende certificaten. Wij kunnen op basis van deze certificaten garanderen dat alle nationale en internationale wetten, richtlijnen en standaarden worden nageleefd. Doormiddel van onze jaarlijkse publicatie van het duurzaamheidsrapport willen wij u informeren over de ontwikkelingen in ons duurzaamheidsbeleid en de daarbij behorende verbeteringen en ontwikkelingen in onze producten.

 

 

top