Neem contact op
HOBART BELGIUM
Industriestraat 6
1910 Kampenhout
+32 16 606040
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Scheepvaart

Een goed geoliede machine

Een eigen schip, u belooft uw gasten puur vermaak en een scheepslading aan onvergetelijke impressies. Uiteraard houdt u zich aan deze belofte. Met een perfect gecoördineerd team werkend achter de schermen. Elk crew member levert topprestaties – voor het keukenpersoneel is dit eenvoudiger als ze werken met HOBART technologie.

 

Last but not least, een HOBART service monteur zorgt voor het onderhoud – ongeacht waar u het anker laat zakken.

scroll down

HOBART Global Marine

Wij hebben de ervaring, een global team van experts voor verkoop, technologie en service.

KENNIS hoe te zorgen voor de juiste keukenapparatuur onboard. Dat is ook de reden waarom 4 van de 5 vaartuigen vertouwen op HOBART vaatwasapparatuur en oplossingen.

HOE de juiste oplossingen per applicatie en het zorgen voor stabiele apparatuur en bijpassend advies.

HOBART Global Marine is onderdeel van de ITW Food Equipment Group en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van  vaatwas systemen, afval verwerking, bereidings- en kookapparatuur voor professionele keukens. HOBART Global Marine komt tegemoet aan de specifieke behoeften uit de markt en heeft een gedecentraliseerd global service netwerk opgezet die klantgerichte oplossingen biedt. We hebben voor de marine een specifiek ontwikkelde productlijn, tegemoetkomend aan de USPH standaard.

Referenties

Made in Germany

“Made in Germany“ staat al een lange tijd synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in het premium segment en dat geldt nog steeds. Een bedrijf kan enkel zijn marktaandeel behouden indien het zijn belofte continue waarmaakt en producten levert van hoge kwaliteit.

Still Made in USA

Onverwoestbare apparatuur. Logisch advies, kwaliteit en betrouwbaarheid, voortgekomen uit jarenlange ervaring. De producten hebben bewezen lang mee te gaan in verschillende bedrijfsomgeveningen en toepassingsgebieden.

Waar u ook bent, HOBART is daar

Geen andere fabrikant kan concurreren met HOBART‘s dichte distributie en service netwerk, welke de wereld overspant. Bewezen en competente specialisten zijn beschikbaar voor advies en planning, de getrainde engineers houden uw appartuur vitaal.

Locale organisaties garanderen de beschikbaarheid van reserve onderdelen en support op elk moment van de dag. Het merk HOBART staat voor top kwaliteitsproducten en de beste customer service.

Neem hier contact op

Award winnend

HOBART’s bereikte mijlpalen van de laatste jaren omvatten de lancering van de innovatieve PREMAX vaatwasmachines, waarvoor het bedrijf meer dan 100 patenten heeft geregistreerd.

Voor de introductie van de PREMAX lijn, heeft HOBART meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen. Zoals bijvoorbeeld de Seatrade Insider Cruise Award in de categorie “Food & Beverage / Hotel Organisation” voor de cruise shipping industry.    

FOCUS OP UW VOORDEEL

HOBART is de wereldwijde leverancier voor efficiënte, applicatie-ontworpen vaatwassystemen. Met onze innovatieve systemen, oplossingen, technologiën en services, geeft het merk blijvende meerwaarde, in combinatie met een hoge betrouwbaarheid en het beste product dat er op de markt te verkrijgen is.

Efficiëntie

Het besparen op water en vaatwasmiddelen is een drijfveer voor kosten besparende initiatieven en bewust management in de spoelkeuken – welke misschien niet de meest, maar ook zeker niet de minst belangrijke elementen zijn in uw algehele bedrijfsvoering.

De winst is ongekend indien de innovatie is toegepast in het design van uw state-of-the-art HOBART vaatwasmachine.

HOBART can prove it!

Perfecte wasresulaten

Een must in de afwaskeuken en uw statement naar de gast – perfect schoon servies. Meerdere unieke design features en een ontwikkeling gebaseerd op ervaringen, knowhow en innovatieve engineering leveren en garanderen de beste resultaten.

Klant georiënteerd

Het luisteren naar de behoeften van de klant is het uitgangspunt in HOBART‘s aaanpak tot design en het leveren van perfecte oplossingen en apparatuur voor de juiste applicatie. Van de voorloper in onze business naar een focus op gespecialiseerd marine team – HOBART luistert eerst en levert daarna.

Onverwoestbare apparatuur. Grondig advies. Meer dan een statement.

Hoogste betrouwbaarheid

Technische en operationele betrouwbaarheid zijn verplichte eisen in functionele specificaties en deze worden verwerkt in het design. HOBART begrijpt dat wanneer uw zaak draait, onze appartuur zijn werk moet doen – dat is de reden waarom u een HOBART heeft. Dit houdt natuurlijk ook in dat de hygiëne en de veiligheid zijn gegarandeerd tijdens de dagelijkse werkzaamheden – tijdens elke reis en voor vele jaren.

Eenvoudig in gebruik

De simpele éénknops bediening over de gehelde range maakt het eenvoudig voor elke gebruiker, in elke unit, op elk moment. Besturing die communiceert met de gebruiker, zodat u altijd controle houdt over het proces. Goede accessoires en gecodeerde componenten die precies passen, waar ze moeten passen en waar u ze wilt hebben. Eenvoudige handelingen besparen veel tijd.

Vaatwassen

Innovatieve, effectieve en efficiënte vaatwas oplossingen

 

 

Lees meer

top