Neem contact op
HOBART BELGIUM
Industriestraat 6
1910 Kampenhout
+32 16 606040
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Global Marine

Bereidingsapparatuur

“De HOBART“ is een synoniem voor de menger die wordt gebruikt in de scheepvaart. Onze bereidings apparatuur is bijna op elk schip terug te vinden.

 

scroll down

Bereidingsapparatuur

HOBART bereidingsapparatuur kent een lange traditite in het betrouwbaar ondersteunen van uw prestaties, dag in, dag uit – dankzij duurzaamheid, veelzijdigheid, ongekende prestaties, mix consistentie, simpele bediening, eenvoudige reiniging en veiligheid.

HOBART biedt de keuze uit een volledig assortiment mengers van 5L tot 140L! De selectie snijmachines en schrapmachines is een must in verwerking van groentes. De vis en vlees zagen snijden alles, zodat de gast het ultieme menu geserveerd kan krijgen – bereid met HOBART bereidingsapparatuur.

De varieteit is groot, maar HOBART staat bekend voor kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties over de hele wereld inclusief de zeven zeeën.

Duurzaamheid

HOBART bereidingsapparatuur is gedesigned om generaties lang mee te gaan. Ze worden geproduceerd met robuuste componenten en maken gebruik van het beste staal.

Precisie

Het maakt niet uit wat er gesneden of gemengd wordt – HOBART bereidingsapparatuur levert precieze resultaten.

Eenvoudig en efficiënt

Alle HOBART producten zijn zeer gemakkelijk in gebruik en eficiënt qua resultaten. Alle onderdelen zijn zo gedesigned, dat ze makkelijk zijn te reinigen.

Veelzijdigheid

HOBART biedt een volledig assortiment aan mengers, snijmachines, schrapmachines en zagen. Alle gedesigned voor heavy-duty gebruik en een comfortabele gebruik op het schip.

Afval verwerking

Afval verwerkingssystemen

 

 

Lees meer

top