Neem contact op
HOBART BELGIUM
Industriestraat 6
1910 Kampenhout
+32 16 606040
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Airline Catering

Hoog boven de wolken - maar met beide benen op de grond

De catering voor duizenden airline passagiers is een organisationele masterpiece. Van voorbereidingen in de bereiding tot het transport en de reiniging - alles moet binnen de tijd gebeuren en het moet gebeuren rekening houdend met de hoogste hygiëne eisen. Dit is mogelijk dankzij de professionele keuken en de logistieke systemen. Hierbij is niets aan het toeval overgelaten. Wanneer het over de techniek gaat, vertrouw dan de experts van HOBART.

 

 

scroll down

Onverwoestbare apparatuur - Gedegen advies

Airline catering is veeleisend - vooral als het gaat om vaatwassen. Duizenden rotables, inclusief glaswerk, bestek, dienbladen en karren moeten snel en efficiënt gereinigd worden. Een vliegtuig kan niet aan de grond gehouden worden omdat de karren nog niet zijn gewassen, of omdat het bestek nog niet schoon is. HOBART biedt op maat gemaakte oplossingen, tegemoetkomend aan de specifieke eisen en wensen. Vele jaren ervaring hebben geleid tot een uitstekende reputatie bij de 's werelds grootse airline cateraars.

Referenties

Vaatwas oplossingen

De flexibiliteit en know-how om customised oplossingen aan te passen naar de specifieke behoefte van individuele klanten is voortgekomen uit het succes van HOBART‘s expertise en innovatie in flight-type vaatwasmachines (semi- en volledig-geautomatiseerde systemen). De opties bij HOBART zijn ongelimiteerd. Het kan een standaard machine zijn met semi-automatische componenten of een volledig-geautomatiseerd systeem met geïntegreerde automatische modules – HOBART ontwikkelt om perfect in te spelen op de behoeften van de klant.

Overleg met HOBART project engineers in een vroeg stadium van het project verzekert correcte ontwerpen, een juiste indeling van de ruimte alsook een geoptimaliseerd systeem. Kosten- batenanalyses en operationele kosten worden vastgelegd in de planningsfase en zijn geïntegreerd in de totale operationele projectflow.

Wereldwijd

Waar u ook bent, HOBART is daar

Geen andere fabrikant kan concurreren met HOBART‘s dichte distributie en service netwerk, welke de wereld overspant. Bewezen en competente specialisten zijn beschikbaar voor advies en planning, de getrainde engineers houden uw appartuur vitaal.

Locale organisaties garanderen de beschikbaarheid van spare parts en support op elk moment van de dag. Het merk HOBART staat voor top kwaliteitsproducten en de beste customer service.

Customised

Elk systeem is customised, state of the art en ontwikkeld door HOBART project engineers om exact te voldoen aan de specificaties opgesteld door onze klanten – van planningsfase tot de operationele implementatie.

Betrouwbaar

HOBART gebruikt bewezen technologie. De ervaringen die we in vele jaren hebben opgebouwd bij het fabriceren van vaatwasmachines, hebben we gebruikt om de machines te voorzien van componenten die een hoge betrouwbaarheid verzekeren en een geminimaliseerde down time kennen.

Alle vaatwasmachines worden volledig gemaakt van roestvast staal, voor een lange levensduur.

Efficiënt

De focus op kostenbesparing is de essentiële factor in het optimaliseren van de operationele kosten van een machine. Als toonaangevend specialist, ontwikkelt HOBART innovatieve oplossingen om de efficiëntie te verhogen en de benodigde hoeveelheid energie, water en vaatwasmiddelen te verlagen.  Aangezien personeelskosten tegenwoordig de grootste post is in de airline catering, voorzien wij individuele en geoptimaliseerde workflow concepts.

Het bieden van vaatwasapparatuur die past in de workflow en logistieke omgeving is één van HOBART's sterkste punten. Een deel hiervan is de ontwikkeling van efficiënte airline catering oplossingen met focus op apparatuur die naadloos geïntegreerd wordt in het productieproces.

top