Neem contact op
HOBART BELGIUM
Industriestraat 6
1910 Kampenhout
+32 16 606040
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Reinigen van herbruikbare kunststof glazen

Tijdens grote evenementen is het gebruik en het reinigen van herbruikbare kunststof glazen essentieel. Ingedroogde resten van dranken, lippenstift op de randen, maar ook stof en zand maken het noodzakelijk om de kunststof glazen hygiënisch te reinigen. De verschillende vormen, inclusief randjes en bedrukkingen maken het reinigen een stuk moeilijker. En een absoluut droog kunstofglas is belangrijk voor direct hergebruik, verpakking en transport. Per 2021 gaat tevens de nieuwe Europese wet in die het gebruik van wegwerp plastic verbiedt, hierdoor zal kunststof moeten worden hergebruikt en dus worden gereinigd.

De oplossing voor het probleem - Het HOBART FUX reinigingssysteem voor kunststofglazen

Het HOBART FUX reinigingssysteem biedt een betrouwbare reiniging en droging van de kunststofglazen tijdens en na evenementen, festivals of sportwedstrijden met grote aantallen bezoekers.

Door de combinatie van een enorme watercirculatie en een wasdruk van 3 tot 5 bar wordt het gewenste wasresultaat behaald met het HOBART FUX reinigingssysteem voor kunstofglazen. Het speciaal geïnstalleerde microfiltratie systeem voorkomt een snelle vervuiling van het waswater en de machine. De zwaar uitgevoerde droger en blower met speciale krachtige luchtstromen verminderen het restvocht tot een minimum, zodat de kunststog glazen de machine zo goed als droog tot droog verlaten. De kunststof glazen kunnen direct worden opgestapeld en worden verpakt voor transport en opslag.

De kunststof glazen worden door de machine getransporteert in speciale wasrekken op een transportband (zie onderstaande film) of een directe plaatsing op de transportband. De constructie van de wasrekken en de transportband zorgt voor een vrije beweging van de kunststofglazen wat het wasresultaat maximaliseert.

Door jarenlang onderzoek en ontwikkeling zijn de operationele kosten van de machine gereduceert tot het minimum. Het verbruik van water en energie is zodoende uiterst laag. Intelligente naspoeling- en drogingssystemen ondersteunen het werken met de machine en zorgen voor een optimale hygiëne van de kunststof glazen.

Met het modulaire FUX reinigingssysteem kan ingespeeld worden op individuele wensen zoals verschillende capaciteiten en verschillende gradaties is het droogresultaat. Een plaatsing in een mobiele container maakt het mogelijk om direct op een evenement te reinigen en het transporteren van de kunststof glazen te besparen.

 

 

Te gebruiken bij:

  • evenementen
  • concerten
  • sportevenementen
  • verhuurservices voor kunststofglazen

Te gebruiken voor:

  • kunststofglazen/bekers in verschillende afmetingen en vormen
  • transport en opslagboxen/ materialen

Capaciteit:

  •  van 1.000 tot wel 10.000 kunststofglazen per uur

 

Graag geven wij advies in het selecteren van de juiste machine en oplossingen. Neem contact op zonder enige verplichtingen!

Bekijk de film

Contact
Hobart Verkoop
Verkoop binnendienst
+3216606040 Neem contact op
top