Neem contact op
HOBART BELGIUM
Industriestraat 6
1910 Kampenhout
+32 16 606040
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

Onze Visie - Wassen zonder water

Wassen zonder water klinkt bijna onmogelijk, maar is dat het ook? Er staat een visie aan het begin van elke onderneming. Veel producten, die het leven vandaag de dag steeds een stukje makkelijker maken, zijn geboren uit utopische ideeën van mensen met een visie. Zonder visie zou er geen voortgang zijn. Dit geldt ook voor de vaatwas branche. Voordat we de PREMAX lijn in 2007 lanceerde, was 50% besparen op water gebruik van een transportband vaatasmachine onbereikbaar, vandaag de dag is het een feit. Deze successen motiveren om de lat weer stukje hoger te leggen, zelfs hoger dan sommige haalbaar achten. Tot vandaag de dag is er nog geen manier gevonden om te vaatwassen zonder water, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is!

 

FOCUS – INNOVATIE – ECONOMISCH – ECOLOGISCH

Succes als resultaat van innovatie, gecombineerd met zakelijk denken en duurzame activiteiten. Intensief onderzoek, permanente ontwikkeling van onze technologie en permanente ontwikkeling van de behaalde resultaten maken ons de marktleider. De continue verbetering van onze producten is het hoofd doel dat we nastreven met innovatie en uitstekend werk.

Sinds de lancering van de PREMAX introduceerde we meer dan 30 innovatieve producten op de markt. Allemaal met een gezamenlijk doel: het genereren van echte toegevoegde waarde voor de klant. Ons wereldwijde netwerk bestaat uit meer dan 300 onderzoeks- en ontwikkelingsingenieurs, marketingteams die de behoften van onze klanten op alle continenten identificeren en ons eigen technologiecentrum in de Verenigde Staten.

In de afgelopen jaren heeft HOBART de standaard gezet met betrekking tot energiebesparende maatregelen en breiden onze technische voorsprong uit met een reeks nieuwe innovaties. In vergelijking met conventionele technologiën besparen de PREMAX transportband vaatwasmachines tot wel 50% water, 30% energie en 80% chemie. Dit maakt het een symbool van innovatief vermogen, economische efficiëntie en ecologisch bewustzijn.

GA VOOR CO2 VERLAGING MET ECO-POWER

Het HOBART klimaatbescherming programma CO2NSEQUENT  bestaat uit een groot aantal individuele maatregelen gericht op milieubescherming. Deze maatregelen worden toegepast in de fabriek, in het inkoopproces en in specifieke projecten. Bij de productie van alle HOBART producten wordt hernieuwbare energie gebruikt.

Certificate ECO-power

top