Neem contact op
HOBART BELGIUM
Industriestraat 6
1910 Kampenhout
+32 16 606040
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

ITW - Illinois Tool Works

Illinois Toolworks is opgericht in 1912 en is uitgegroeid tot een groep met diverse producenten van bevestigingsmaterialen, apparatuur, verbruiksartikelen en speciale producten. Het assortiment van de groep omvat systemen en verbruiksartikelen voor zowel de consumenten als de industriele verpakkingen, elektrische apparatuur en las apparatuur.

 

Het bedrijf is zich gaan focussen op de toegevoegde waarde van de producten en produceert innovatieve oplossingen voor consumenten voor meer dan een eeuw. Vandaag de dag is ITW een "Fortune 200" bedrijf met meer dan 65.000 werknemers is 57 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Glenview, Illinois. De omzet van de totale groep was 14,3 miljard US$ in 2017.

 

Food Equipment Group is één van de zeven ITW segmenten

De Food Equipment Group van ITW ontwerpt en produceert geavanceerde vaatwas-, kook-, koel- en bereidingsapparatuur en levert zijn diensten voor institutionele, industriele, horeca en retail klanten over de hele wereld. De Food Equipment bedrijven zijn kwalitatieve merken met marktleider posities door innovatie en een uniek geïntegreerd serviceaanbod. Deze bekende merken voldoen aan de behoeften van hun werelwijde klanten door te focussen op de meest kritieke trends en problemen van de branche: duurzaamheid, gebruiksgemak, prestaties en on-site service.

www.itw.com

 

top