Promoot samenwerking - creëer een toekomst:
In nauwe samenwerking met professionele beroepsverenigingen willen we de hervorming van het keukenbedrijf voortzetten, processen optimaliseren en de normen verbeteren.
De Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG) vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeukenapparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt. In de brancheorganisatie voor grootkeukenapparatuur zijn ca 50 bedrijven verenigd.
Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in uw organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat u doet zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Kiwa u de kwaliteit te verbeteren.
foodservice Consultant Society International (FCSI) is een wereldwijde toonaangevende vereniging van foodservice consultants. Met ruim 1450 leden in 45 landen is de vereniging een wereldwijd platform voor de belangrijkste consultants op het terrein van foodservice faciliteiten voor horecabedrijven, de institionele markt, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, penitentiaire inrichtingen, scholen en bedrijfscatering.
The professional association GGKA is the trade-political and professional interest group of the specialised trade for gastronomy and large kitchen equipment. Its aims are the promotion of the professional GGKA trade and implementation of the equality of opportunity for the GGKA professional units.
Hygiene-Netzwerk is a fusion of companies who work in the hygiene section and offer hygiene services, hygiene training, hygiene certifications, and hygiene products throughout Germany.
ZVEI represents the common economical, technological and environmental interests of the electrical industry and the associated service providers. In 2014, ZVEI founded the specialist department for commercial warewashing.
The main goal of the AK GGS is the association-independent preparation and provision of information that is relevant to commercial warewashing.
The goal of the Institute of Culinary Art and its academy is counteracting the steadily increasing shortage of qualified personnel.
The AGÖ is a registered society who looks after all interests of community catering.
The IGÖ is the association of leading large-kitchen equippers. The emphasis of IGÖ is on professional kitchen planning, training, education and supplementary education, trade fair politics and work on standards.
The association has the task of merging the food-quality controllers of the individual offices in Baden-Wuerttemberg.
Throughout Europe, the KVD is the largest professional association for service managers, service experts and trainees in the customer service for different branches.