Neem contact op
HOBART BELGIUM
Industriestraat 6
1910 Kampenhout
+32 16 606040
Roadmap
Kantoor & Service
Contact
Product vergelijk
Vergelijk producten


Vergelijkingstabel
HOBART

WASSEN EN POLIJSTEN MET SLECHTS ÉÉN MACHINE


GLANZEND BESTEK ZONDER HANDMATIG POLIJSTEN
HOBART introduceert 's werelds eerste frontlader met een ingebouwde PREMIUM CUTLERY functie die handmatig polijsten overbodig maakt. Dankzij deze technologische top-innovatie besparen horecaondernemers tijd en personeel in de keuken wat handig is in tijden van hoge exploitatiekosten en een personeelstekort in de horeca. De nieuwste generatie biedt nog meer innovatieve functies en is nu verkrijgbaar.

SHAKEN, NOT POLISHED
Het polijsten van bestek neemt veel tijd in beslag. Polijstmachines bieden een oplossing maar zijn prijzig.
HOBART heeft daarom zijn FX en FP frontladers verbeterd en afwassen en polijsten samengebracht. Sales Manager Leticia Rouvel legt uit: "Met een verwijderbaar en roterend bestekrek voorkomen we waterafscherming door een permanente schudactie.  Dit zorgt voor hygiënisch, vlekvrij bestek." De optionele functie is flexibel te gebruiken: bestekrek eruit - bordenrek erin. Restauranteigenaars besparen daardoor niet alleen kostbare ruimte, maar ook tijd en dus ook personeelskosten. Een ander voordeel is dat het bestek meteen klaar is voor gebruik en het personeel zich ook kan concentreren op de klant tijdens drukke momenten. De automatische selectie van bestekprogramma's zorgt voor eenvoudige bediening.

ALLES-IN-ÉÉN: innovatieve functies gecombineerd in één machine
Na de lancering van het innovatieve TOP-DRY droogsysteem, dat het handmatig polijsten van glazen overbodig maakte, helpt HOBART opnieuw om het werk voor de horeca aanzienlijk te vereenvoudigen met de nieuwe CUTLERY PREMIUM functie. 

Andere innovaties in de nieuwe generatie zijn:

ZELFREINIGEND WASSYSTEEM: slim en eenvoudig reinigen van de machine

SMART SYSTEM: gecombineerd was- en spoelsysteem met slimme zelfreiniging van de wasarmen tijdens elke wascyclus. Hierdoor worden vuildeeltjes aan het begin van elk programma weggespoeld. Flexibiliteit staat ook hier hoog in het vaandel met het CLIP-IN SYSTEEM waardoor het was- en spoelsysteem in één stap verwijderd en onderhouden kan worden. Een automatisch zelfreinigingsprogramma houdt de binnenkant van de machine schoon. Overgebleven vuil wordt na elke wasdag direct uitgewassen.

VISIOTRONIC-TOUCH bediening: super eenvoudige bediening
Nieuwe look, slimme functionaliteit. Met de VISIOTRONIC-TOUCH bediening kunnen alle relevante instellingen eenvoudig met één druk op de knop worden geselecteerd. Belangrijke informatie is in één oogopslag beschikbaar.

TOP-DROGEN: voor de beste droogresultaten
De geïntegreerde actieve HOBART TOP-DRY droogfunctie zorgt voor perfecte droogresultaten voor al het vaatwerk en vooral glazen. Zodra het wasproces is voltooid, zet een hydrothermisch energieopslagsysteem de vochtige lucht om, die vervolgens als warme drooglucht weer in de wasruimte wordt gebracht. De vaat hoeft niet meer handmatig gedroogd te worden en de glazen niet meer gepolijst.

VAPOSTOP²: maakt een einde aan stoomwolken
De innovatieve VAPOSTOP²-functie gebruikt een ventilatiesysteem om de hete stoom van 60 °C aan de binnenkant van de machine af te zuigen, zodat de stoom niet ontsnapt wanneer de deur wordt geopend. In totaal ontsnapt er 90% minder stoom in de ruimte.

HOBART SMARTCONNECT APP: de belangrijkste functies in één oogopslag
Om de werkdag soepel te laten verlopen, geeft de HOBART SmartConnect app toegang tot uitgebreide informatie over de machinestatus. De informatie omvat machinecapaciteit, foutcodes, hygiënevoorschriften en een bedrijfskostencalculator

Delen
Hobart Belgium
Industriestraat 6
1910 Kampenhout
016-606040 Contact us
top